Tabara de creatie de la Nenciulesti a avut un real succes

Final tabara creatie Nenciulesti

Expozitii
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un eveniment care a adus pictori talentati din 4 tari, la Nenciulesti s-a incheiat astazi, cu un vernisaj veritabil de pictura. Tabara Internationala de Pictura de la Nenciulesti a fost un real succes, artistii fiind incantati de ideea inedita a organizatorilor de a-i gazdui la localnici.

Trei alexandreni, printre care tanara pictorita, Laura Culcea au facut parte din „artileria grea” de artisti care au poposit saptamana trecuta la Nenciulesti, la prima editie a Taberei Internationale de Pictura. Cu sprijinul si aportul financiar al Primariei Nenciulesti, artistii au fost astazi premiati.
Cu toate ca sunt pictori recunoscuti la nivel mondial, artistii au fost foarte incantati de ideea organizatorilor de a-i caza la localnici, ba, mai mult decat atat, s-au bucurat de caldura cu care au fost primiti si s-ar intoarce cu drag pe viitor.
Unul dintre pictori a redat, intr-una dintre lucrarile sale abstracte, o poezie a lui Tudor Arghezi, autor roman pe care il cunoaste inca din copilarie.
La evenimentul organizat la Primaria Alexandria au fost prezenti, pe langa organizatori, prefectul judetului, Florinel Dumitrescu, primarul Victor Dragusin si managerul Centrului Cultural pentru Promovara si Conservarea Culturii Traditionale Teleorman, Ileana Popa.