Tabara nationala de creatie "Culorile Campiei", la final

Tabara

Expozitii
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O saptamana de lucru bogata in realizari. Tabara Nationala de Creatie “Culorile Campiei” a expus astazi roadele muncii celor 48 de elevi participanti la cea de-a 6-a editie a taberei gazduite de Centrul de Agrement “Dunarica” din Zimnicea.

Editia din aceasta vara a taberei se va incheia duminica, nu inainte insa ca toti participantii sa fie premiati de catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Teleorman.
Cea de-a 6-a editie a Taberei Nationale de Creatie “Culorile Câmpiei” se apropie cu pasi repezi de final. La capatul unei saptamani de lucru pe mai multe ateliere de creatie, cei 48 de elevi participanti si-au expus astazi lucrarile realizate. Moment al bilanturilor si al concluziilor, expozitia finala incununeaza editia de anul acesta a taberei gazduite de Centrul de Agrement “Dunărica” din Zimnicea.
Despre munca lor, vorbesc insa cel mai bine chiar micii artisti care si-au dat intalnire saptamana aceasta la malul Dunarii.
Cea de-a 6-a editie a Taberei de Creatie “Culorile Câmpiei” se va incheia duminica, nu inainte insa ca toti participantii la editia de anul acesta sa fie premiati de catre organizatorii taberei, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Teleorman.