Vernisajul expozitiei "Eminesciana" la Muzeul de istorie din Rosiorii de Vede

Expozitie de grafica

Expozitii
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Printre manifestarile dedicate poetului Mihai Eminescu organizate, in acest an, de Directia pentru cultura a municipiului Rosiorii de Vede se afla si expozitia de grafica realizata de artistul plastic Costel Lupu, intitulata in mod sugestiv "Eminesciana". Artistul impresioneaza de aceasta data cu o serie de lucrari grafice insufletite de culoare.

Artistul plastic Costel Lupu surprinde din nou publicul rosiorean cu o expozitie de grafica dedicata poetului national Mihai Eminescu. Expozitia deschisa in sala mare a Muzeului municipal de istorie Petre Voivozeanu din Rosiorii de Vede cuprinde o serie de lucrari in care artistul a intervenit cu culoare in grafica, o abordare spectaculoasa care ofera o imagine plina de viata. Alaturi de artistul teleormanean s-au aflat oameni de cultura si artisti plastici rosioreni,fini cunoscatori ai genului care au apreciat lucrarile din colectia "Eminesciana"
Costel Lupu, desi originar din Alexandria, nu se afla la prima sa expozitie personala in Rosiorii de Vede. Artistul a participat la mai multe evenimente expozitionale organizate de Directia pentru cultura a municipiului, alaturi de alti artisti plastici cunoscuti publicului rosiorean.