Simpozion - Istorie, politica si servicii secrete

Simpozion

Istorie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Membrii Asociatiei Cadrelor Militare in Retragere din Serviciile de Informare Externa, au organizat simpozionul intitulat “Istorie, politica si sevicii secrete”. Acesta a avut loc in sala de sedinte a primariei din Alexandria.

In sala de sedinte a primariei din Alexandria, a avut loc simpozionul “Istorie, politica si servicii secrete”. Evenimentul la care a umplut sala, a fost oganizat de catre membrii Asociatiei Cadrelor Militare in Retragere din Serviciile de Informare Externa. In cadrul intalnirii acestia au adus in discutie numeroase teme. Astfel, a fost ridicata problema migartiei musulmane in Europa si implicarea serviciilor secrete din Vest in aceasta actiune. Tot organizatorii au discutat si depste problema Crimeeiei si implicarea serviciilor ruse. Un alt subiect dezbatut, a fost criza rachetelor din Cuba si implicarea serviciilor secrete.
Saptamana viitoare, sambata incepand cu ora 16 si duminica la ora 19, in cadrul emisiunii “oameni, locuri, impliniri”, puteti urmarii intreg simpozionul.