Ajutorul sefului de post de la Furculesti a scris un volum de poezie, pe care l-a lansat in satul natal, Islaz

Viorel Gruia

Lansari de carte
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In general, politistii sunt oamenii „fortei”, care nu par genul de persoane sensibile si sentimentale, insa, cu toate acestea, printre ei se mai regasesc si oameni de cultura. Astfel, pentru ca scrie poezii de aproximativ 27 de ani, Viorel Gruia le-a cuprins intr-un volum.

Sprijinit de Sindicatul National al Agentilor de Politie Teleorman, dar si de conducerea Inspectoratului de Politie al judetului, Viorel Gruia si-a lansat volumul de poezie, intitulat „Intre Dunare si Olt”. Autorul si-a amintit de copilarie si adolescenta, reusind astfel sa puna pe hartie versuri legate de locurile natale din comuna Islaz.
Evenimentul a avut loc intr-o locatie superba din satul natal al autorului, iar printre invitati s-au numarat si doi dintre fostii profesori ai politistului.
De asemenea, inspectorul sef al IPJ Teleorman a tinut sa spuna cateva cuvinte si chiar sa-l incurajeze pe autor sa-si continue activitatea artistica.
Pentru ca talentul se mosteneste, cele doua fete ale politistului poet au incantat audienta cu piese, cantate la vioara si orga.