Lansare de carte la Casa de cultura din Rosiorii de Vede

Maria Monica Popescu

Lansari de carte
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Casa municipala de cultura din Rosiorii de Vede a gazduit, astazi, lansarea volumului de versuri "Marturii de credinta-Sub drapelul tricolor" semnat de Maria Monica Popescu. Cartea se adreseaza copiilor si tinerilor ca mai toate volumele publicate pana acum de Maria Monica Popescu.

Maria Monica Popescu si-a lansat ultimul sau volum de versuri "Marturii de credinta-Sub drapelul tricolor", la Casa de cultura din Rosiorii de Vede, in fata unui public format in majoritate din copii, elei ai scolilor Zaharia Stancu si Mihai Eminescu. Autoarea  a publicat pana acum mai multe volume de versuri, piese de teatru si carti de povesti, majoritatea pentru copii si tineri.
Membra a Cenaclului literar „Orizonturi” din Timişoara, a Cenaclurilor „Nicolae Labiş” şi „Eugen Constance” din Craiova si a Asociaţiei Scriitorilor Olteni, Maria Monica Popescu este autoarea volumelor „Poveste cu Ţăndărică”, „Şoricelul din poveste”, „Vinovatul”, „Celelalte Anotimpuri”, „Alai de Primăvară”, "Ideal de viaţă", "Cristal si piatra".