Multipla lansare de carte

Lansare carte

Lansari de carte
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

4 titluri, 2 autori. Acesta este rezumatul multiplei lansari de catre, ce a avut loc la Biblioteca Juideteana Marin Preda din Alexandria. Scriitoarele stabilite in strainatate Elena Buică si Daniela Popescu, au revenit pe meleaguri natale pentru a prezenta cele mai recente publicatii.

O singura lansare, 4 titluri, 2 scriitori. Acesta este rezumatul multiplei lansari de carte, ce a avut loc la Biblioteca Judeteana Marin Preda din Alexandria. Prima autoare care si-a prezentat cele 3 volume, tiparite recent, este scriitoare teleormaneanca stabilita in Canada, Elena Buică. Scriitoare româno-canadiană, este deja cunoscută iubitorilor de literatură din judet de ceva timp, obisnuindu-i pe acestia ca în prag de toamnă, în fiecare an, să vină în fata lor cu titluri noi. Cele 3 titluri lansate sunt “Frumusetea scrisului”, “Consemnări pe curat” si “Îmi plec fruntea”.
Alături de Elena Buică, cei prezenti la eveniment au avut prilejul de a cunoaste o altă autoare de sorginte teleormăneană – Daniela Popescu, originară din Mavrodin, fostă absolventă a Liceului sanitar din Alexandria, promotia 1982, actualmente profesoară de limba engleză în Madrid, Spania. Aceasta s+a aflat la prima lansare de carte in tara, si a preyentat ultimul volum de versuri intitulat “Eclipsa”.
Lansarea a avut loc in fata unui public numeros. Prieteni, cunostinte dar si iubitori de cultura, au fost prezenti pentru a lua parte la lansarea celor 4 titluri de carte.