Paul Schiopu si-a lansat un nou volum la Biblioteca municipala din Rosiori

Paul Schiopu

Lansari de carte
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Publicistul Paul Schiopu si-a lansat noul sau volum "Agricultura si industria alimentara la sfarsitul secolului XX si inceputul secolului XXI in judetul Teleorman" la Rosiorii de Vede. Evenimentul, organizat de Biblioteca municipala Gala Galaction a avut loc in sala de conferinte a Directiei pentru cultura in prezenta autorului si a unui public numeros.

Biblioteca municipala Gala Galaction din Rosiorii de Vede il aduce din nou in atentia publicului rosiorean pe publicistul Paul Schiopu cu ultimul sau volum in descrie agricultura si industria alimentara din Teleorman intr-o perioada ce cuprinde sfarsitul economiei de tip socialist si inceputul economiei de tip capitalist. Economist de profesie, Paul Schiopu este autorul a peste 20 de volume, in mare parte monografii.
Despre carte si ce ofera ea cititorului au mai vorbit Gabriel Argeseanu si autorul, care nu se afla la prima intalnire cu publicul rosiorean.
In cadrul evenimentului a fost difuzat si un scurt metraj realizat de Gabriel Argeseanu cu care a reusit sa-l impresioneze pe autor,personajul principal la materialului prezentat.