Poeta Florina Isache si-a lansat la Rosiorii de Vede volumul de versuri "Sectiuni"

Volum de versuri

Lansari de carte
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ultimul volum de versuri ce poarta semnatura poetei Florina Isache a fost lansat, ieri, la Casa municipala de cultura din Rosiorii de Vede. Cartea a vazut lumina tiparului la editura eCreator din Baia Mare iar printre invitatii la eveniment s-a aflat si directorul acestei edituri.

Florina Isache, membra a Uniunii Scriitorilor din Romania, Filiala Pitesti, surprinde din nou, publicul rosiorean cu un volum de versuri intitulat "Sectiuni" si publicat de Editura eCreator Baia Mare. La eveniment au luat parte scritori, poeti,redactori si oameni de cultura din judet si din tara care au dorit sa-i fie alaturi Florinei Isache la prezentarea oficiala a ultimul sau volum de poezii care a vazut lumina tiparului.
Printre invitatii la lansarea volumului "Sectiuni" s-au aflat directorul editurii eCreator Baia Mare, Ioan Romeo Rosiianu, poetul Florin Dochia si directorul editurii Detectiv literar din Bucuresti, Firita Carp.
Versurile Florinei Isache insotite de vocea si chitara lui Dan Cimpeanu au oferit publicului cateva momente memorabile de inalta tinuta artistica.