Povesti la poarta vietii de Elena Tanase

Povesti la poarta vietii

Lansari de carte
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Astazi in sala de sedinte a primariei Alexandria a avut loc o noua lansare de carte. De aceasta data lucrarea ofera o alta perspectiva asupra vietii, a rolului de mama, a dorintei de a aduce pe lume un copil. Este vorba despre “Povesti la poarta vietii”, ce poarta semnatura Elena Tanase.

O noua carte a fost lansata astazi in sala de sedinte a primariei din Alexandria. Aceasta este intitulata “Povesti la poarta vietii, si porta semnatura Elena Tanase. Aceasta lucrare ofera o alta perspectiva asupra vietii, a rolului de mama, a dorintei de a aduce pe lume un copil. Si barbatii prezenti au recunoscut ca mama joaca un rol important in viata si cresterea unui copil.
Autoarea, Elena Tanase, a recunoscut ca ideea cartii a pornit de la povestea unei mame nevazatoare care a adus pe lume 2 copii, sip e care aceasta a intalnit-o la maternitatea Spitalului Judetean din Alexandria, acolo unde isi desfasoara activitatea.
La eveniment a luat parte si prefectul judetului, Carmen Daniela Dan, care a recunoscut ca acceptat invitatia pentru ca a fost sigura ca va gasii femei sensibile.
Alaturi de Elena Tanase, s-a aflat si o fost colega de breasla, Olimpia Ţole.
“Povesti la poarta vietii” ofera o alta perspectiva asupra vietii, a rolului de mama, a dorintei de a aduce pe lume un copil. Este o colectie pretioasa de emotii si trairi ale unor femei care au trecut prin maternitatea de la Alexandria.