Theodor Rapan a lansat la Alexandria opt volume de poezie

Theodor Rapan

Lansari de carte
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In sala de lectura a Bibliotecii Judetene Marin Preda, scriitorul de origine teleormaneana, Theodor Răpan, stabilit in Bucuresti de foarte multi ani, si-a lansat 8 volume de poezie.

Biblioteca Judeteana Marin Preda din Alexandria, a punctat un alt eveniment cultural. De aceasta data a fost vorba despre lansarea a8 volume de poezie, ce poarta semnatura Theodor Răpan.
La eveniment a fost prezent si presedintele Consiliului Judetean, Adrian Gadea, care a tinut sa multumeasca pentru invitatie.
Pentru ca unul dintre volumele scriitorului face referire la Evanghelie, din parte Episcopiei Alexandriei si Teleormanului, a fost prezent consilierul Alin Stanga. Acesta a facut referire atat la poezie cat si la Evanghelie.
Pe rand binecunoscutii oameni de cultura, au vorbit despre poezia lui Theodor Răpan. De exemplu criticul Horia Gârban, il compara pe autor cu Shakespear.
Nicoleta Milea, scriitor, a preyentat celor preyenti cateva ganduri referitoare la versurile lui Răpan.
Despre simbolistica si limbajul poetic, le-a vorbit celor prezenti Florea Burtan.
Pentru ca este teleormanean get-beget, scriitorul Theodor Răpan, a tinut sa aduca multumiri celor prezenti. Evenimentul s-a incheiat cu o sesiune de autografe.