Un nou volum de istorie pentru liceeni a fost lansat la Rosiorii de Vede

Volum de istorie

Lansari de carte
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Istoricul Florin Iordachita si-a lansat, la Casa municipala de cultura din Rosiorii de Vede primul volum de subiecte rezolvate la istorie. Cartea vine in sprijinul liceenilor care sustin examenul de bacalaureat in acest an.

Primul volum de subiecte rezolvate la istorie pentru examenul de Bacalaureat, semnat de profesorul si istoricul  Florin Iordachita a fost lansat in cadrul unui eveniment special organizat de Directia pentru cultura a municipiului Rosiorii de Vede care a si finantat tiparirea cartii. Este a treia carte ce se adreseaza in exclusivitate elevilor de liceu care se pregatesc pentru examenul de bacalaureat la istorie. Dupa seria de succes a volumelor de eseuri din anii trecuti, acum profesorul rosiorean abordeaza alt stil de pregatire pentru elevii din liceele municipiului Rosiorii de Vede.
La eveniment au luat parte peste 100 de elevi din toate liceele care au primit cate un exemplar, cu semnatura autorului  din volumul I "Subiecte rezolvate pentru examenul de Bacalaureat la istorie 2014-2015".