Martisoare originale semnate de artista Nicoleta Mitroi

Martisoare

Traditii si obiceiuri
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Martisoarele Nicoletei Mitroi vor impresiona si in acest an la Muzeul Satului unde artista va expune papusile sale in costum popular traditional dar si alte martisoare unicat realizate din ceramica pentru care in acest an a ales un motiv solar.

Artista Nicoleta Mitroi se pregateste de martisor si pregateste o expozitie tematica la Muzeul Satului cu creatiile sale, martisoare realizate manual, cu origalitatea care o caracterizeaza. O multime de papusi in costum popular traditional sunt deja pregatite pentru 1 martie dar si alte matisoare din ceramica pentru care Nicoleta a ales in acest an motivul solar.
Martisoarele artistei sunt de fiecare data vedetele targului de la Muzeul Satului indiferent de tematica pe care o abordeaza iar ceramica de Cucuteni si aceasta cultura straveche se evidentiaza si in micutele martisoare, o traditie pe care Nicoleta Mitroi o duce mai departe. Martisoarele realizate de artista teleormaneanca se evidentiaza prin diversitatea formelor, a  modelelor si culorilor dar si prin originalitate.