Alte categorii

Gala de Excelenta

Educatia la zi

Cei mai destoinici elevi din județ, premianți la olimpiade și concursuri școlare naționale și intenaționale, dar și profesorii îndrumători, au fost răsplătiți cu diplome și premii în bani de autoritățile județene, miercuri, în cadrul Galei de Excelență în Educație.

Proiect Euroscola

Educatia la zi

Educația te ajută să vezi mai departe. Acesta a fost mesajul transmis aseară, la întâlnirea finală a proiectului Euroscola, derulat de 24 de elevi și două cadre didactice ale Liceului Teoretic ”Alexandru Ghica” din municipiul reședință de județ.

Corn si mar

Educatia la zi

Preşedintele Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi din Învăţământul Preuniversitar, Iulian Cristache, a sesizat zilele trecute că în Teleorman sunt distribuite elevilor cornuri fără termen şi mere stricate. Autorităţile judeţene susţin că au rezolvat problema.

Targ cu vanzare

Gradinita

Prichindeii Gradinitei Numurul 7 din Alexandria învaţă de mici arta negoţului. Pentru a fi responsabili cu banii, micuţii au luat parte la un târg de Crăciun cu vânzare.

Ziua Educatiei la Gradinita 3

Gradinita

Elevii Școlii Gimnaziale ”Ștefan cel Mare” din Alexandria au mers la grădinița nr. 3, pentru a sărbători împreună cu preșcolarii Ziua Educației. Tema de anul acesta a fost: Reușim Împreună, iar cei mici, ajutați de colegii mai mari au pictat și s-au distrat împreună.

Atelier creatie

Gradinita

Micutii de la Gradinita Nr. 4 Rosiorii de Vede au fost invitatii Muzeului municipal de istorie la atelierul de creatie dedicat costumul popular. In cadrul acestui proiect educational initiat de Directia pentru cultura, copiii au reprodus prin desen piesele si cusaturile costumul popular romanesc.

Colegiul Cuza Alexandria

Scoala

Colegiul National Alexandru Ioan Cuza din Alexandria a implinit centenarul. Elevii si cadrele didactice s-au imbracat in haine de sarbatoare. Activitatile dedicate evenimentului au inceput cu sfintirea cladirii, dupa care au urmat manifestarile artistice.

Invatamant dual Zimnicea

Scoala

Liceul Teoretic Zimnicea isi propune sa deschida clase cu profil profesional in cadrul unui program de invatamant dual. In acest sens, astazi a avut loc la primaria Zimnicea o intalnire intre reprezentantii liceului si agenti economici de pe raza orasului Zimnicea.

Euroscola

Scoala

Chiar dacă sunt încă în vacanță, liceeni de la Ghica au dat startul proiectului ”Educația schimbă vieți”. Prima etapă, bifată astăzi de grupul de elevi, însoțiți de profesorii coordonatori a vizat informarea cetățenilor din municipiul Alexandria cu privire la rolul important al educației.

Aboneaza-te acum

mediasudtv.ro