Alte categorii

Cursuri online

Educatia la zi

Rând pe rând, unitățile școlare din Teleorman trec la scenariul roșu. În cadrul ultimei ședințe a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, s-a luat decizia ca școlile, liceele, grădinițele și creșele din orașele Alexandria, Roșiorii de Vede și Videle, se vor închide, iar cursurile se vor desfășura în sistem în online.

Scenarii scoli

Educatia la zi

La o săptămână de la începerea unităţilor şcolare, în Teleorman se schimbă scenariile. Mai multe şcoli sunt închise, trecându-se astfel la scenariul 3, predarea în online.

Ministrul Educatiei

Educatia la zi

Exista trei scenarii pentru inceputul noilui an scolar. In aceasta saptamana se va stabili cum se vor desfasura cursurile in judetul Teleorman.

Targ cu vanzare

Gradinita

Prichindeii Gradinitei Numurul 7 din Alexandria învaţă de mici arta negoţului. Pentru a fi responsabili cu banii, micuţii au luat parte la un târg de Crăciun cu vânzare.

Ziua Educatiei la Gradinita 3

Gradinita

Elevii Școlii Gimnaziale ”Ștefan cel Mare” din Alexandria au mers la grădinița nr. 3, pentru a sărbători împreună cu preșcolarii Ziua Educației. Tema de anul acesta a fost: Reușim Împreună, iar cei mici, ajutați de colegii mai mari au pictat și s-au distrat împreună.

Atelier creatie

Gradinita

Micutii de la Gradinita Nr. 4 Rosiorii de Vede au fost invitatii Muzeului municipal de istorie la atelierul de creatie dedicat costumul popular. In cadrul acestui proiect educational initiat de Directia pentru cultura, copiii au reprodus prin desen piesele si cusaturile costumul popular romanesc.

Georgiana Delcea

Scoala

În urma afişării rezultatelor la examenul de Bacalaureat, înainte de contestaţii, la nivelul judeţului Teleorman au fost obţinute doar 2 medii de 10. Una din performanţe aparţine elevei Georgiana Delcea, de la Colegiul Naţional Pedagogic “Mircea Scarlat” din Alexandria.

Rezultate BAC 2020

Scoala

Potrivit datelor centralizate la nivelul Inspectoratului Școlar Județean, puțin peste 52% dintre absolvenții de liceu, înscriși anul acesta la prima sesiune a bacalaureatului au reușit să obțină note de trecere. Printre aceștia se numără și doi elevi cu 10 pe linie, de la Colegiul Pedagogic ”Mircea Scarlat” Alexandria, iar celălalt este de la Zimnicea.

Evaluare Nationala 2020 - Matematica

Scoala

Astazi s-a desfasurat cea de-a doua proba a evaluarii nationale. La aceasta au fost inscrisi peste 2.500 de elevi teleormaneni.

Aboneaza-te acum

mediasudtv.ro