Alte categorii

Martisoare handmade

Educatia la zi

O idee inedită despre confecționarea mărțișoarelor, având în vedere faptul că, peste câteva săptămâni, doamnele și domnișoarele vor primi ”vestitorul primăverii” a avut Violeta Zaharia. Aceasta învață copilașii cum se poate transforma lâna într-un obiect deosebit.

Gala de Excelenta

Educatia la zi

Cei mai destoinici elevi din județ, premianți la olimpiade și concursuri școlare naționale și intenaționale, dar și profesorii îndrumători, au fost răsplătiți cu diplome și premii în bani de autoritățile județene, miercuri, în cadrul Galei de Excelență în Educație.

Proiect Euroscola

Educatia la zi

Educația te ajută să vezi mai departe. Acesta a fost mesajul transmis aseară, la întâlnirea finală a proiectului Euroscola, derulat de 24 de elevi și două cadre didactice ale Liceului Teoretic ”Alexandru Ghica” din municipiul reședință de județ.

Targ cu vanzare

Gradinita

Prichindeii Gradinitei Numurul 7 din Alexandria învaţă de mici arta negoţului. Pentru a fi responsabili cu banii, micuţii au luat parte la un târg de Crăciun cu vânzare.

Ziua Educatiei la Gradinita 3

Gradinita

Elevii Școlii Gimnaziale ”Ștefan cel Mare” din Alexandria au mers la grădinița nr. 3, pentru a sărbători împreună cu preșcolarii Ziua Educației. Tema de anul acesta a fost: Reușim Împreună, iar cei mici, ajutați de colegii mai mari au pictat și s-au distrat împreună.

Atelier creatie

Gradinita

Micutii de la Gradinita Nr. 4 Rosiorii de Vede au fost invitatii Muzeului municipal de istorie la atelierul de creatie dedicat costumul popular. In cadrul acestui proiect educational initiat de Directia pentru cultura, copiii au reprodus prin desen piesele si cusaturile costumul popular romanesc.

Elevii zimniceni se vor intoarce la scoala

Scoala

Circa 30 de elevi zimniceni se vor intoarce marti la scoala pentru pregatirea examenelor de bacalaureat si evaluare nationala. Primaria Zimnicea, la cererea scolilor, a asigurat banii necesari pregatirii unitatilor scolare, tot primaria urmand sa asigure si transportul elevilor.

Elevii revin in banci

Scoala

Direcția de Sănătate Publică Teleorman, împreună cu Inspectoratul Școlar pregătesc unitățile de învățământ pentru cursurile elevilor din anii terminali, care vor fi reluate în data de 2 iunie. Lămuriri în acest sens ne-a oferit prefectul județului și directorul DSP.

Cursuri online

Scoala

A fost emis ordinul de ministru privind instrucțiunile pentru crearea și/sau întărirea capacității sistemului de învățământ preuniversitar prin învățare on-line. Documentul precizează măsuri specifice pentru desfășurarea procesului de învățare on-line din învățământul preuniversitar.

Aboneaza-te acum

mediasudtv.ro