Alte categorii

Martisoare handmade

Educatia la zi

O idee inedită despre confecționarea mărțișoarelor, având în vedere faptul că, peste câteva săptămâni, doamnele și domnișoarele vor primi ”vestitorul primăverii” a avut Violeta Zaharia. Aceasta învață copilașii cum se poate transforma lâna într-un obiect deosebit.

Gala de Excelenta

Educatia la zi

Cei mai destoinici elevi din județ, premianți la olimpiade și concursuri școlare naționale și intenaționale, dar și profesorii îndrumători, au fost răsplătiți cu diplome și premii în bani de autoritățile județene, miercuri, în cadrul Galei de Excelență în Educație.

Proiect Euroscola

Educatia la zi

Educația te ajută să vezi mai departe. Acesta a fost mesajul transmis aseară, la întâlnirea finală a proiectului Euroscola, derulat de 24 de elevi și două cadre didactice ale Liceului Teoretic ”Alexandru Ghica” din municipiul reședință de județ.

Targ cu vanzare

Gradinita

Prichindeii Gradinitei Numurul 7 din Alexandria învaţă de mici arta negoţului. Pentru a fi responsabili cu banii, micuţii au luat parte la un târg de Crăciun cu vânzare.

Ziua Educatiei la Gradinita 3

Gradinita

Elevii Școlii Gimnaziale ”Ștefan cel Mare” din Alexandria au mers la grădinița nr. 3, pentru a sărbători împreună cu preșcolarii Ziua Educației. Tema de anul acesta a fost: Reușim Împreună, iar cei mici, ajutați de colegii mai mari au pictat și s-au distrat împreună.

Atelier creatie

Gradinita

Micutii de la Gradinita Nr. 4 Rosiorii de Vede au fost invitatii Muzeului municipal de istorie la atelierul de creatie dedicat costumul popular. In cadrul acestui proiect educational initiat de Directia pentru cultura, copiii au reprodus prin desen piesele si cusaturile costumul popular romanesc.

Georgiana Delcea

Scoala

În urma afişării rezultatelor la examenul de Bacalaureat, înainte de contestaţii, la nivelul judeţului Teleorman au fost obţinute doar 2 medii de 10. Una din performanţe aparţine elevei Georgiana Delcea, de la Colegiul Naţional Pedagogic “Mircea Scarlat” din Alexandria.

Rezultate BAC 2020

Scoala

Potrivit datelor centralizate la nivelul Inspectoratului Școlar Județean, puțin peste 52% dintre absolvenții de liceu, înscriși anul acesta la prima sesiune a bacalaureatului au reușit să obțină note de trecere. Printre aceștia se numără și doi elevi cu 10 pe linie, de la Colegiul Pedagogic ”Mircea Scarlat” Alexandria, iar celălalt este de la Zimnicea.

Evaluare Nationala 2020 - Matematica

Scoala

Astazi s-a desfasurat cea de-a doua proba a evaluarii nationale. La aceasta au fost inscrisi peste 2.500 de elevi teleormaneni.

Aboneaza-te acum

mediasudtv.ro