Martisoare handmade

O idee inedită despre confecționarea mărțișoarelor, având în vedere faptul că, peste câteva săptămâni, doamnele și domnișoarele vor primi ”vestitorul primăverii” a avut Violeta Zaharia. Aceasta învață copilașii cum se poate transforma lâna într-un obiect deosebit.

Gala de Excelenta

Cei mai destoinici elevi din județ, premianți la olimpiade și concursuri școlare naționale și intenaționale, dar și profesorii îndrumători, au fost răsplătiți cu diplome și premii în bani de autoritățile județene, miercuri, în cadrul Galei de Excelență în Educație.

Proiect Euroscola

Educația te ajută să vezi mai departe. Acesta a fost mesajul transmis aseară, la întâlnirea finală a proiectului Euroscola, derulat de 24 de elevi și două cadre didactice ale Liceului Teoretic ”Alexandru Ghica” din municipiul reședință de județ.

Corn si mar

Preşedintele Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi din Învăţământul Preuniversitar, Iulian Cristache, a sesizat zilele trecute că în Teleorman sunt distribuite elevilor cornuri fără termen şi mere stricate. Autorităţile judeţene susţin că au rezolvat problema.

Mai multe articole...