Lavinia Teodorescu

Tanara rosioreanca Lavinia Teodorescu si-a incheiat primul an de studii la Harvard si se pregateste pentru o vacanta activa in Senegal si China. In cele cateva zile petrecute acasa, la Rosiorii de Vede, Lavinia si-a facut timp sa ne vorbeasca despre primul ei an de studentie la cea mai prestigioasa universitate din lume.

Campanie de informare

A doua editie a campaniei “Informare acasa!Siguranta in lume”, a ajuns si la Alexandria. Aceasta este lansata de Ministerul Romanilor de Pretutindeni si isi propune incurajarea informării prealabile a românilor înainte de a lua decizia de a pleca în afara granițelor țării, precum și stimularea procesului de reîntoarcere și reinserție socio-profesională pentru cei care hotărăsc să revină acasă.

Protest Spiru Haret

In aceasta dimineata, aproximativ 30 de profesori afiliati Federatiei Sindicale “Spiru Haret” Teleorman au protestat pe platoul din fata Casei de Cultura din Alexandria. Motivul acestei pichetari il reprezinta diminuarea concediului de odihna dar si plata per elev.

Europa pentru noi

Echipa Euroscola a Colegiului National Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria a lansat campania “Europa pentru NOI-Europa suntem NOI”. In cadrul acesteia, elevii si cadrele participante promoveaza proiectul in comunitate “TeleJob - Organizarea pietei muncii adiacente Muncipiului Bucuresti”.

Mai multe articole...