A avut loc concursul interjudetean de poezie in limba engleza “Farmecul poeziei”

Farmecul poeziei

Educatia la zi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La Palatul Copiilor din Alexandria a avut loc editia a VI-a a concursului de poezie in limba engleza intitulat “Farmecul poeziei”. La acesta s-au inscris peste 230 de elevi din mai multe judete ale tarii.

O noua editie a concursului de poezie in limba engleza „Framecul poeziei” a avut loc la Palatul Copiilor din Alexandria. Competitia este unul interjudeteana, iar anul acesta au participat un total de 232 de elevi din judetele Bacău, Ialomița, Iași, Maramureș, Mureș, Suceava, Tîrgoviște, Tulcea, Teleorman și din București.
Concursul s-a adreseat profesorilor de limba engleză și elevilor din școli, licee, palate și cluburi ale copiilor din județul Teleorman și din întreaga țară, la următoarele categorii: clasele I-IV, V-VIII, IX-XII. Secțiunile concursului au fost: recitare,cu participare directă și indirectă, dar si creatie.
Ediția a VI-a a concursului „Farmecul poeziei” a fost  organizata de Palatul Copiilor Alexandria în parteneriat cu I.S.J. Teleorman, Colegiul Național ”Al.I.Cuza” Alexandria și Școala Gimnazială ”Ștefan cel Mare” Alexandria. Coordonator proiect profesor de limba engleza Flori Aurel.