A fost lansata Campania “Europa pentru noi - Europa suntem noi”

Europa pentru noi

Educatia la zi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Echipa Euroscola a Colegiului National Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria a lansat campania “Europa pentru NOI-Europa suntem NOI”. In cadrul acesteia, elevii si cadrele participante promoveaza proiectul in comunitate “TeleJob - Organizarea pietei muncii adiacente Muncipiului Bucuresti”.

Echipa Euroscoala a Colegiului National Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria a organizat ieri, conferinta de lansare a campaniei “Europa pentru NOI-Europa suntem NOI”.
In cadrul intalnirii a avut loc trecerea in revista a programului Euroscola.
La conferinta de lansare a campaniei “Europa pentru NOI-Europa suntem NOI” a fost prezentat si drumul parcurs de echipa pana la alegerea proiectului.
Pentru ca proiectul ales a fost “TeleJob-Organizarea pietei muncii adiacente muncipiului Bucuresti” a fost prezentat si acesta.
Despre beneficiile aduse de acest proiect comunitatii, a vorbit directorl AJOFM Teleorman.
Si cum exista si un portal al acestui proiect, a fost preyentat si site-ul.
In cadrul acestei campanii, au fost facute si chestionare, iar analiza acestora a fost prezentata de catre profesorul coordonator Florentina Toma.
Scopul principal al proiectului de campanie realizat de Colegiul National Pedagogic „Mircea Scarlat” este cresterea gradului de constientizare si de informare a comunitatii locale asupra beneficiilor accesarii, implementarii eficiente si a rezultatelor obtinute prin proiecte cu finanatare europeana nerambursabila.