A inceput Campania “Campionii Romaniei in scoli, licee si univeristati”

Lansare proiect

Educatia la zi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Elevii Scolii Gimnaziale din Peretu au fost vizitati de cel mai mare sportiv al judetului in momentul de fata, Magdalena Dudeanu.

Multipla campioana europeana a fost in randul copiilor pentru a promova proiectul “Campionii Romaniei in scoli, licee si univeristati”, implementat de Ministerul Tineretului si Sportului si promovat de catre Directia Judeteana pentru Tineret si Sport.

A inceput promovarea proiectului initiat de catre Ministerul Tineretului si Sportului  prin Directiile Judetene pentru Tineret si Sport intitulat “Campionii Romaniei in scoli, licee si univeristati”. Prima oprire a fost la Scoala Gimnaziala din Peretu, acolo unde directorul Directiei Judetene pentru Sport, Mariana Mitran le-a vorbit elevilor despre ce innseamna acesta.


Si pentru ca acesta proiect presupune prezentarea unor mari sportive in unitatile de invatamant, in randul elevilor a fost prezenta multipla campioana la tir sportv Magdalena Dudeanu. Emblema judetului le-a vorbit copiilor despre cat de importanta este miscare si cat de mult ii ajuta sportul.
La prezentarea acestui proiect a fost prezent si primarul localitatii, Ionel Olteanu. Edilul ia asigurat pe cei mici ca si in continuare va avea o atentie deosebita activitatilor sportive desfasurate in localitate.

Proiectul “Campionii Romaniei in scoli, licee si univeristati” va fi prezentat si lansat in peste 2400 de unitati de invatamant din tara, perioada fiind una nedeteriminata.