Activitati cu partenerii externi in cadrul Proiectului "Un copil este o lume"

Proiect Erasmus+

Educatia la zi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Prima intalnire din cadrul Proiectului "Un copil este o lume" gazduita de Scoala Zaharia Stancu a reunit elevi si cadre didactice din cele sase tari partenere,Turcia, Italia, Polonia, Germania, Letonia si Bulgaria.

Activitatile comune desfasurate in cele cinci zile de vizita au fost din cele mai diverse si atractive atat pentru copii cat si pentru dascali.

Timp de o saptamana, Scoala Zaharia Stancu din Rosiorii de Vede a fost gazda unei intalniri cu partenerii sai din cadrul proiectului international  "A child is a world". Copii si dascali de la scolile partenere din Italia, Germania, Letonia, Turcia, Polonia si Bulgaria au participat la un program intens si variat de activitati pregatit de Scoala Zaharia Stancu special pentru aceasta intalnire.

Programul a cuprins vizite si activitati practice, competitii sportive, lectii de dans si chiar spectacole in care protagonisti au fost cei mai talentati elevi ai scolii Zaharia Stancu. Ospitalitatea tipic romaneasca dar si modul de organizare a intalnirii i-a impresionat pe oaspeti care au apreciat implicarea si efortul echipei din Romania.

Proiectul "A child is a World - Un copil este o lume" se desffaoara in perioada septembrie 2016 – august 2018 si este finantat cu sprijinul Uniunii Europene prin Programul Erasmus+ in cadrul parteneriatelor de dezvoltare scolare –actiunea K2.