Bogdan George Buzatu noul inspector general adjunct

Bogdan George Buzatu

Educatia la zi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Echipa de conducere a ISJ Teleorman a fost astazi completata cu Bogdan George Buzatu. Acesta a fost numit prin detasare in interesul invatamantului, pana la organizarea concursului.

Bogdan George Buzatu a fost instalat oficial în funcţia de inspector şcolar general adjunct, astazi, în cadrul unei ceremonii la ISJ Teleorman, în prezenţa subprefectului Nelu Ionel Oprea, inspectorului şcolar general, Valeria Gherghe şi a celorlalţi inspectori şcolar şi salariaţi ai ISJ Teleorman. Numirea acestuia s-a făcut prin ordin al Ministrului Educaţiei, prin detaşare în interesul învăţământului, până la organizarea concursului, care va avea loc peste aproximativ două săptămâni.  
Buzatu Bogdan George este profesor de matematică, titular la Şcoala Gimnazială nr. 3 Zimnicea şi la Şcoala Gimnazială Năsturelu. Acesta a predat şi la Liceul Teoretic Zimnicea, unde a fost detaşat mai mulţi ani.
Concursul se va desfăşura în perioada 3 - 11 aprilie 2017 la Ministerul Educaţiei. Totdoata, trebuie stiut si faptul ca se menţine in continuare prevederea din metodologia de organizare a acestuia prin care candidatul care ocupă postul până la data concursului, care nu se înscrie sau nu promovează concursul nu poate rămâne în continuare pe post.