Campanie de educatie rutiera pentru copii in parcarea unui hipermarket

Educatie rutiera

Educatia la zi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Parcarea unui hipermarket din Rosiorii de Vede s-a transformat pentru cateva ore intr-un mini poligon unde copiii, ajutati de politistii de la rutiera au invatat semnificatia corecta a indicatoarelor de circulatie. Este pentru al treilea an consecutiv in care se desfasoara campania "Verde la educatie pentru circulatie".

Campania “Verde la educatie pentru circulatie“, lansata de un cunoscut lant de hipermaket-uri din Romania, cu sprijinul Politiei rutiere s-a desfasurat si in acest an la Rosiorii de Vede, de aceasta data cu o participare mult mai mare. In parcarea magazinului a fost amenajat  un mini poligon unde copiii au fost invitati sa participle la o demonstatie practica despre regulile de circulatie si semnificatia indicatoarelor rutiere. Campania se adreseaza copiilor cu varsta intre 4-14 ani si s-a derulat simultat in toata tara.

Actiunea Politiei rutiere  s-a bucurat de interes din partea micutilor care au participat la eveniment si au demonstrat ca si-au insusit toate informatiile primite dar la fel de interesanta si atractiva a fost masina cu girofar a politiei in care au urcat si s-au fotografiat majoritatea copiilor.

Pentru fiecare participat la  lectia de educatie rutiera  organizatorii au pregatit premii si materiale promotionale.