Clubul copiilor deschis si in weekend

Clubul copiilor Rosiori

Educatia la zi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Indiferent de ora sau zi a saptamanii la Clubul copiilor din Rosiorii de Vede programul cercurilor se stabileste in functie de dorintele copiilor. Sambata, cateva fetite de la Atelierul fanteziei invatau despre traditii si mestesuguri iar pasionatii de karting turau motoarele pe pista din curtea clubului in timp ce altii exersau diverse tehnici ale artelor martiale.

La sfarsit de saptamana Clubul copiilor din Rosiorii de Vede este, poate, mai animat decat intr-o zi obisnuita din cursul saptamanii. Si asta pentru ca elevii prefera aceasta zi pentru a participa la activitatile de la cercuri fie ca este vorba de arte martiale, karting, muzica sau traditii si mestesuguri, in functie de abilitatile si dorintele fiecaruia.

La cercul Atelierul fanteziei, fetele invata sa foloseasca sfoara, hartia sau lipiciul iar unele au ajuns deja la tehnici avansate cu ar fi tesutul covoarelor, oltenesti sau persane.
Desi are o activitate diversificata in care sunt cuprinsi o multime de elevi de la scolile din oras si cu rezultate foarte bune la competitiile specifice acestui domeniu, Clubul copiilor din Rosiorii de Vede asteapta de cinci ani sa intre in cladirea reabilitata cu bani multi si deficiente pe masura.