Cornuri fara termen si mere stricate in Teleorman. Problema rezolvata

Corn si mar

Educatia la zi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Preşedintele Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi din Învăţământul Preuniversitar, Iulian Cristache, a sesizat zilele trecute că în Teleorman sunt distribuite elevilor cornuri fără termen şi mere stricate. Autorităţile judeţene susţin că au rezolvat problema.

Am cerut punct de vedere al Direcţiei de Sănătate Publică Teleorman, însă instituţia nu s-a catadicsit să ofere informaţii. Printr-un mesaj sec au informat că atunci când cei de la Inspecţie vor avea un rezultat îl vor da publicităţii.
Cornuri fără termen de valabilitate şi mere stricate în Teleorman. Sesizarea a fost făcută de către presedintele Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi din Învăţământul Preuniversitar, Iulian Cristache, zilele trecute.
Au fost sesizate toate autorităţile competente, iar preşedintele Consiliului Judeţean, Dănuţ Cristescu, a declarat că această problemă a fost remediată. Însă, daca firma care distribuie aceste produse va mai face astfel de greşeli, riscă să rămână fără contract.
Pentru a afla despre calitatea cornurilor dar şi a laptelui, am mers prin şcolile din Alexandria pentru a afla părerea elevilor. Unora le place, altora nu.
Am încercat să aflăm şi punctul de vedere al Direcţiei de Sănătate Publică Teleorman, însă la această instituţie se lucrează cu încetinitorul. Sec, printr-un mesaj am fost anunţaţi că în momentul în care vor primii un răspuns de la inspecţie ni-l vor da. Aşadar, le dorim celor de la DSP Teleorman chef de muncă.