Elevii care au obtinut 10 la Evaluarea Nationala si Bacalaureat au fost premiati

Elevi de 10

Educatia la zi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Singurul elev care a obtinut 10 pe line la Evaluarea Nationala de anul acesta din Teleorman, dar si cei 10 care au luat aceeasi nota pe linie la Bacalaureat, au fost premiati de catre Inspectoratul Scolar Judetean. Evenimentul a avut loc astazi, in sala de sedinte a Casei Corpului Didactic.

Ceremonia de premiere a fost deschisa de catre Valeria Gherghe, inspectorul general al ISJ Teleorman, care a tinut sa ii felicite pe cei 11 elevi din judet care anul acesta au obtinut 10 atat la Evaluarea National cat si la Bacalaureat.
In cadrul festivitatii, elevii de 10 ai judetului au primit si diplome de excelenta.
Anul acesta, la Evaluarea Nationala doar un singur elev a reusit sa obtina 10 pe line. Este vorba despre Ioana Rusu din Rosiorii de Vede. Tanara a terminat la Scoala Gimnaziala „Alexandru Deparateanu”, iar acum a inceput cursurile la Colegiul National Anastasescu, profil matematica-informatica.
La examenul de Bacalaureat, 10 elevi au obtinut media 10. la finalul premierii am stat de vorba cu o parte dintre ei si am aflat care le sunt planurile de viitor.
Banii oferiti ca premiu sunt din partea Guvernului care anual premiaza excelenta. Astfel, pentru media 10 la Evaluarea Nationala a fost acordata suma de 1000 de lei, iar pentru Bacalaureat cate 3000 de lei fiecarui copil.