Elevii rosioreni primesc manuale de religie de la Bisericile parohiale

Manuale de religie

Educatia la zi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Mai multe biserici s-au alaturat initiativei Protoieriei Rosiorii de Vede de a oferi sprijin elevilor din scoli care au inceput anul fara manuale. Pana in acest moment in trei parohii au fost donate manuale de religie elevilor din clasele pregatitoare si intai. Ieri au primit manuale de religie de la preotii parohi elevii Scolilor Gala Galaction si nr. 4 Dan Berindei din municipiul Rosiorii de Vede.

La initiativa Protoieriei Rosiorii de Vede, mai multe parohii s-au implicat intr-o actiune menita sa sprijine scoala si procesul educativ prin donarea de manuale noi de religie pentru clasa intai si fise de lucru pentru clasa pregatitoare. In cadrul acestei campanii, ieri, preotul paroh al Bisericii Cuvioasa Parascheva a venit in mijlocul prichindeilor din clasa pregatitoare a Scolii Gala Galaction cu fisele de lucru absolut necesare pentru desfasurarea orei de religie.
Si la cei mai  mici scolari din doua clase ale Scolii  Dan Berindei au ajuns, ieri manualele de religie si fisele de lucru, oferite in dar de Biserica Sfantul Ioan Botezatorul aflata in aceeasi parohie.
Actiunea desfasurata in cadrul parteneriatului dintre biserica si scoala este menita sa asigure accesul la educatie pentru toti copiii indiferent de situatia materiala a parintilor. Astfel de activitati au avut loc si in parohiile Sfintii Imparati Constantin si Elena din Rosiorii de Vede de care au beneficiat elevii Scolii Zaharia Stancu si Scrioastea de care au beneficiat elevii Scolii Anghel Manolache.