Elevii si prescolarii au intrat in vacanta inersemestriala

Vacanta inersemestriala

Educatia la zi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Prescolarii si elevii se afla in vacanta intersemestriala. Acestia se vor intoarce la cursuri in data de 15 februarie, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei. Totodata, saptamana 18-22 aprilie 2016 este dedicata programului socala altfel.

Elevii si prescolarii au intrat de astazi in vacanta intersemestriala si se vor intoarce la cursuri luni 15 februarie, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, atunci cand va incepe si al doilea semestru al anului socolar 2015 - 2016. In perioada 23 aprilie - 3 mai 2016, elevii vor avea vacanta de primavara.  Inainte de vacanta de primavara, saptamana 18-22 aprilie 2016 este dedicata activitatilor extracurriculare si extrascolare, in cadrul programului "Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!". Clasele de invatamant prescolar si primar pot planifica activitatile din programul "Scoala altfel" in alta perioada din semestrul al doilea, dar nu mai tarziu de 27 mai 2016. Dupa terminarea vacantei, elevii din anii terminali vor sustine simularile examenelor nationale, conform caledarului stabilit de Ministerul Educatiei.
Rezultatele obtinute de elevi vor fi analizate la nivelul fiecărei şcoli, prin discuţii individuale cu elevii dar şi prin dezbateri la nivelul clasei. In judetul Teleorman la clasa a VIII – sunt inregistrati 3.006 elevi, la cala a XI – a, 2.681, iar in ultimul an de liceu sunt 2.561 de elevi.