Europa casa noastra - la editia a V-a

Europa casa noastra

Educatia la zi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Campania nationala “Europa casa noastra”, a ajuns anul acesta la editia a-5-a si ultima din cadrul proiectului. La nivel de judet unitatea implicata este scoala Stefan Cel Mare, iar astazi a fost marcat evenimentul in sala de lectura a bibliotecii scolare.

“Europa, casa noastră” este o campanie de informare şi comunicare anuală a Reprezentanței Comisiei Europene în România derulată în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale. Campania este menită să transpună priorităţile de comunicare ale Comisiei Europene în mediul şcolar. Anul acesta a ajuns la editia a-5-a si ultima din cadrul proiectului. Unitatea de invatamant care a fost implicate in aceasta campanie este scoala Stefan cel Mare din Alexandria.

Astazi in sala de lectura a bibliotecii scolare, elevii au punctat evenimentul, mai ales ca pe data de 9 mai este si ziua Europei. Astfel ca cei implicati au realizat materiale cu si despre continental din care facem parte.
Nici personalitatile care sunt cunoscute la nivel European nu au trecut neobservate. Astfel ca la activitate au fost prezentate date despre lady Daiana, Queen si multi altii.
La eveniment au fost prezenti reprezentanti ai Inspectoratului Scolar Judetean si  conducerea unitatii de invatamant. Activitatea a fost coordonata de catre profesoara Cristinela Dobrica, sprijinita de bibliotecar Mariana Ţiţei.