In acesta perioada se stabileste care este modalitatea in care vor fi incepute cursurile in anul scolar 2020 - 2021

Ministrul Educatiei

Educatia la zi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Exista trei scenarii pentru inceputul noilui an scolar. In aceasta saptamana se va stabili cum se vor desfasura cursurile in judetul Teleorman.

Conform Ministerului Sănătății în această săptămână vor fi stabilite scenariile privind organizarea activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2. Criteriul epidemiologic în baza căruia unitățile/instituțiile de învățământ stabilesc unul dintre cele 3 scenarii este rata incidenței cumulate, respectiv numărul total de cazuri noi din ultimele 14 zile raportat la 1000 de locuitori.
Victor Drăgușin, primarul municipiului Alexandria a declarat la sedinta cu directorii unitatilor de invatamant ca în acest moment sunt asigurate, fără excepție, apă caldă la toate toaletele, dozatoare de săpun, uscătoare de mâini, prosoape de hârtie, dispensere pentru dezinfectanți la toate intrătile și ieșirile din școli și clase, dar și termometre digitale non-contact.