La o saptamana dupa inceperea scolilor, in Teleorman se schimba scenariile

Scenarii scoli

Educatia la zi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La o săptămână de la începerea unităţilor şcolare, în Teleorman se schimbă scenariile. Mai multe şcoli sunt închise, trecându-se astfel la scenariul 3, predarea în online.

Şcoli generale şi licee închise. S-a trecut la scenariul 3, predarea în online. Aşa arata astăzi situaţia învăţământului teleormănean. Potrivit Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, - Școala Gimnazială Beuca, mai puțin Grădinița cu Program Normal Beuca, de la scenariul 1a trecut la scenariul 3. La acelaşi scenariu a trecut şi Școala Gimnazială Bogdana.
Liceul Teoretic ”Constantin Noica” Alexandria, de la scenariul 2, care presupune participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie şi revenirea parţială (prin rotaţie de 1-2 săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu şi liceu, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie, la scenariul 3, care presupune participarea tuturor preşcolarilor şi elevilor la activităţi/lecţii online. Singura unitate şcolară care a trece în scenariul 2 este cea din Ciolăneşti. Acest scenariu presupune predarea alternativă. O parte a aelevilor vor merge la şcoală, iar alţii vor învăţa de acasa.
Inspectoratul Școlar Județean Teleorman monitorizează dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, la nivel județean, aceasta fiind influențată de evoluția situației epidemiologice din fiecare localitate.