Lavinia Teodorescu, rosioreanca admisa cu bursa la Harvard

Lavinia Teodorescu

Educatia la zi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Inca o tanara de exceptie din Rosiorii de Vede pleaca sa cucereasca lumea. Lavinia Teodorescu, fosta eleva a scolii Mihai Eminescu si absolventa a Liceului Teoretic International de Informatica Bucuresti a fost admisa cu bursa completa la renumita Universitate Harvard din Statele Unite ale Americii.

La cei 18 ani ai sai, Lavinia Teodorescu stie exact ce vrea sa faca in viata. Si-a dorit enorm sa studieze in strainatate, s-a pregatit intens ca sa-si implineasca visul si la sfarsitul lunii martie a venit si confirmarea, a fost admisa la cea mai prestigioasa universitate din lume, Harvard. Lavinia este rosioreanca si spune asta cu mandrie, ori de cate ori are ocazia, chiar daca, dupa abolvirea ciclului gimnazial la Scoala Mihai Eminescu, a ales un liceu din Bucuresti pentru a-si continua studiile. A crezut cu tarie in visul ei si a reusit, dupa cum ne-a spus chiar proaspata studenta.
Lavinia a fost admisa la cinci universitati din SUA. la patru din ele cu bursa, dar pe 20 august ea va pleca spre Harvard, institutia unde a ales sa studieze in urmatorii patru ani. Americanii vor cheltui cam 80.000 de dolari pe an pentru Lavinia Teodorescu, oferindu-i tot ce are nevoie, dovada incontestabila a potentialului pe care l-au descoperit in aceasta tanara din Romania, desteapta, talentata, frumoasa, hotarata si extrem de pozitiva. Felicitari si succes, Lavinia.