O noua proiectie de film in cadrul proiectului CinEd

CinEd

Educatia la zi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, a continuat programul de educație cinematografică CinEd cu o nouă proiecție. Astazi, elevii clasei a-XI-a B din cadrul Liceului Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria, au urmarit filmul “Intervalul”.

Programul de proiectie de film, intitulat CinEd, a continuat astazi la Biblioteca Judeteana Mrin Preda din Alexandria. Acesta se afla la al doilea an de functionare, iar astazi incepand cu ora 12, elevii clasei a-XI-a B din cadrul Liceului Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria, au urmarit filmul “Intervalul”.
Salvatore (Toto, cum i se mai spune), un tânăr de 17 ani, își petrece zilele vânzând granita de lămâie într-o zonă de la periferia orașului Napoli. Când se pregătește pentru ceea ce părea a fi o zi obișnuită de lucru, este obligat de către șeful grupării locale Camorra, Bernardino, să  stea închis într-o clădire uriașă, dezafectată, cu ordinul de a o păzi pe Veronica, o tânără necugetată. În ciuda misterioasei lor încarcerări, cei doi adolescenți devin rapid complici și decid să exploreze împreună vasta „închisoare” în care se află.