Olimpicii judetului au fost premiati de ISJ

Olimpici premiati

Educatia la zi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Elita invatamantului teleormanean, a fost astazi premiata de catre Inspectoratul Scolar Judetean si cele 2 sindicate din invatamant, FSLI si SIP Teleorman. Cei mai buni elevi, cu rezultate deosebite la olimpiadele nationale si concursuri au fost rasplatiti cu diplome si bani.

Elevii teleormaneni, care in cursul acestui an scolar, au reprezentat judetul cu succes la diferite olimpiade nationale si concursuri au fost premiati astazi. Acestia au fost rasplatiti atat de Inspectoratul Scolar Judetean cat si de cele 2 sindicate din invatamant, FSLI si SIP Teleorman. Valeria Gherghe , inspector scolar general, a fost prima care ia felicitat pe elevi.
Pentru rezultatele deosebite si reprezentantul SIP Teleorman, Tudor Spiridon, ia felicitat pe elvi, acesta sperand ca rezultatele de anul viitor sa fie cat mai multe. Aceleasi urari au venit si din partea reprezentantului FSLI, Paul Moldovan.
In functie de locurile obtinute, elevii au fost rasplatiti cu diplome si bani.
In momentul de fata Teleormanul are cu ce sa se mandreasca. Ocupanta locului 1 la olimpiada natioana de engleza  este Iulia Matei, de la liceul teoretic Alexandru Ioan Cuza din Alexandria. Cu toate ca studiul ocupa un loc aparte in programului Iuliei, eleva are timp sa iasa si cu gasca sa se distreze. Deasemenea ea are si planuri pentru vacanta.
O alta eleva cu care judetul trebuie sa se mandreasca, este Iulia Marinescu, care face parte din lotul national de lingvistica, loc pe care l-a ocupat in urma rezultatelor obtinut la olimpiada nationala  de lingvistica.
Aceasta actiune de premiere a debutat anul trecut , iar organizatorii au declarat ca va avea loc si anul viitor.