Premii pentru olimpicii rosioreni din partea autoritatilor

Olimpici premiati

Educatia la zi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primarul municipiului Rosiorii de Vede i-a premiat pe elevii si profesorii lor care au participat la olimpiadele nationale. In ultimele cinci editii ale zilelor municipiului autoritatile locale au oferit premii  elevilor olimpici din toate unitatile de invatamant.

Primarul municipiului Rosiorii de Vede a premiat in cadrul unei festivitati speciale zeci de elevi si profesori  indrumatori participanti la fazele nationale ale olimpiadelor scolare. Rezultatele deosebite obtinute de elevii rosioreni au fost raspaltite si  in acest an cu cate o diploma de excelenta si un premiu in bani. Alaturi de copii au fost premiati si dascalii care i-au pregatit sa ajunga la acest nivel de performanta.
Cinci elevi rosioreni premiati la olimpiadele nationale au primit un si cate un premiu special, o excursie la Bruxelles, oferit de europarlamentarul Viorica Dancila. Premierea excelentei este menita sa-i incurajeze si sa-i motiveze pe acesti  copii si pe dascalii lor prin simplul fapt ca le sunt recunoscute munca si meritele.