Primul clopotel a sunat si in scolile din Teleorman

Primul clopotel

Educatia la zi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Clopoţelul a sunat astazi si pentru cei 42.317 elevi din judeţul Teleorman care au fost aştepaţi în bănci. După ce au dat iama la florării, parinţii înarmaţi cu calm s-au îndreptat către unităţile şcolare.

Dacă cei mai mari erau nerăbdători să îţi întâlnească colegii pentru a le povestii cum au petrecut vacanţa de vară, cei care păşesc în grupa pregătitoare sunt curioşi să afle ce le rezervă şcoala.
Agitaţia de la florării s-a mutat în această dimineaţă în curţile unităţilor de invăţământ din judeţul Teleorman. Clopoţelul a sunat şi aici, anunţând astfel începerea unui nou an şcolar. Dacă elevii mai mari nu au avut emoţii, nerăbdători au fost care păşesc pentru prima dată la şcoală, şi anume în grupa pregătitoare. Aranjaţi la patru ace, prichindeii abia aşteaptă să afle ce le va oferii şcoala.
Emoţii au avut şi părinţii care, acum la început de an şcolar i-au însoţit pe cei mici.
Prezente la deschiderea anului şcolar au fost şi autorităţile locale şi judeţene. La Roşiorii de Vede, primarul urbei, a făcut prima deschidere la Şcoala Gimnazială "Dan Berindei", iar preşedintele Consiliului Judeţean, a ales Şcoala Gimnazială Crângeni, mediul rural. La finalul festivităţilor toţi cei prezenţi au trecut la binecunoscuta şedinţă foto.