Proiect pentru dezvoltarea competentelor prin concursuri scolare

Proiect scolar

Educatia la zi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In acesta dimineata a fost lansat proiectul „Dezvoltarea competențelor cheie și transdisciplinare prin concursuri școlare în județul Teleorman’’. Acesta este implemetat de Inspectoratul Scolar, in parteneriat cu Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Teleorman.

In sala de sedinte a Consiliului Judeţean Teleorman, a avut loc lansarea proiectului „Dezvoltarea competentelor cheie și transdisciplinare prin concursuri scolare in judetul Teleorman’’.
Proiectul este realizat de Inspectoratul Școlar Județean Teleorman, în calitate de beneficiar, împreună cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Teleorman în calitate de partener, cu sprijinul Consiliului Județean Teleorman.
Obiectivul general al proiectului îl reprezintă îmbunătăţirea achiziţiei de competenţe cheie şi transdisciplinare pentru 15000 de elevi din judeţul Teleorman.
Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi are o durată de implementare de 5 luni.