Promisiuni la inceput de an scolar, la Orbeasca

Scoala din Orbeasca

Educatia la zi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pentru a fi alături de cetățeni și pentru a le expune personal investițiile pe care le-a realizat la unitățile de învățământ de pe raza celor trei localități ale comunei Orbeasca, la deschiderea noului an școlar a fost prezent și primarul, alături de polițistul din sat.

În data de 9 septembrie s-au deschis porțile școlilor din întreaga țară, chiar dacă cei mai mulți dintre părinți au sperat până în ultimul moment că va fi schimbată data începerii noului an școlar. La Orbeasca, alături de elevi, părinți și dascăli au fost prezenți la debutul școlii primarul comunei și polițistul din sat.
Vizibil emoționat, edilul șef din Orbeasca, pe lângă urările de bun venit, le-a vorbit oamenilor despre investițiile din invățământ.
Poliția Română derulează, ca în fiecare an, diferite campanii de prevenire a posibilelor infracțiuni,ce se pot produce în preajma unităților școlare și la care pot cădea victime chiar elevii, tocmai de aceea, la deschiderea noului an a fost prezent unul dintre polițiștii teleormăneni care își desfășoară activitatea în Orbeasca.
Elevii au fost invitați în sălile de clasă, unde au primit manuale noi, după care vor învăța anul acesta.