Protest spontan la Inspectoratul Scolar Judetean Teleorman

Protest la ISJ

Educatia la zi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ieri, in jurul pranzului, parinti nemultumiti de mediile obtinute de elevi la examenul de bacalaureat, au portestat in fata inspectoartului scolar. Acestia i-au cerut Valeriei Gherghe demisia.

Demisia, asta au strigat in cor, parintii si elevii, aflati la protestul spontant, ce s-a desfasurat ieri, in curtea Inspectoratului Scolar Judetean Teleorman. Acestia au cerut demisia inspectorului general, fiind nemultumiti de rezultatele otinute de elevii teleormaneni, atat la evaluarea nationala, cat si la examenul de bacalaureat. Insa, din institutie nu si-a facut apartitia decat un jandarm, care le-a cerut oamenilor prezenti sa prezinte autorizatia de protest.
Cei prezenti ieri in curtea inspectoratului scolar au declarat ca, din punctul lor de vedere, singura solutie ar fi demisia Valeriei Gherghe.
Inspectorul general al ISJ, care se afla in concediu de odihna, a spus ca va face o analiza a rezultatelor obtinute de elevi, in urma careia va dispune si masuri.
Cei prezenti ieri in fata sediului Inspectoratului Scolar au spus ca vor continua actiunile de acest gen, in cazul in care Valeria Gherghe nu-si va da demisia.