Schimbari in conducerea invatamantului judetean

Schimbari la ISJ

Educatia la zi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Astazi, la Inspectoratul Scolar Judetean Teleorman a fost numit un nou inspector general adjunct, si anume Iuliana Stancu. Deasemenea, si conducerea Casei Corpului Didactic a fost schimbata, noul director este Cristian Popescu.

Schimbari in invatamantul teleormanean. Astazi, la Inspectoratul Scolar Judetean, a fst numit un nou inspector general adjunc in locul lui Cristiana Piper Savu. Astfel, locul acesteia a fost luat de catre Iuliana Stancu. Modificari au fost facute si la Casa Corpului Diadctic. Locul Ioanei Cristea a fost luat de catre Cristian Popescu.
Prezenta la noile investituri, inspectorul general, Valeria Gherghe, le-a mutumit celor 2 cu care timp de 10 a colaborat.
Pentru Cristiana Piper Savu, plecarea din ISJ, nu a fost una usoara. Cu lacrimi in ochi aceasta le-a multumit fostilor colegi.
Noul inspector general adjunct, Iuliana Stancu, nu este straiana de invatamnt si nici de institutie. Din invatamant vine si noul director al Casei Corpului Diactic, Cristian Popescu. Acesta a fost director an la rand al scolii gimnaziale Alexandru Deparateanu din Rosiorii de Vede.
Inlocuirea fosului inspector general adjunc, Cristiana Piper Savu, vine la 10 luni de la detasearea acestiea in ISJ Teleorman. Deasemenea aceasta a sustinut si examenul pentru postul pe care l-a ocupat, din pacate insa rezultatul nu a fost unul favorabil.