Curs de igiena dentara pentru copiii de la Gradinita Nr. 1 din Rosiori

Igena dentara

Gradinita
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Copiii de la gradinita Nr. 4 din Rosiorii de Vede impreuna cu parintii au participat la o activitate educativa despre igiena dentara organizata cu sprijinul unui medic stomatolog care a acceptat sa le vorbeasca micutilor despre periajul corect al dintilor.

Pentru ca sa inteleaga mai bine cum se periaza corect dintii medicul a pregatit un material video si un mulaj din plastic pentru demonstratiile practice.
Gradinita Nr. 1 din Rosiorii de Vede a organizat o activitate de educatie dentara impreuna cu un medic stomatolog, la care au luat parte atat copiii cat si parintii. Cu ajutorul unui filmulet medicul le-a aratat cum se face periajul corect al dintilor si cat de importanta este igiena dentara dar le-a facu copiilor si o demonstratie practica folosind un mulaj din plastic.

Intalnirea cu medicul stomatolog a fost benefica atat pentru copii cat si pentru parinti care au aflat cat de importanta este igiena pentru sanatatea dintilor. Astfel de activitati, pe langa scopul educativ sunt menite sa ii familiarizeze pe copii cu medicul dentist si sa le diminueze temerile legate de mersul la un cabinet stomatologic.