Gradinita 6 Alexandria are parteneriat cu o gradinita din Svishtov

Parteneriat

Gradinita
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La gradinita numarul 6 din Alexandria, a avut loc, ieri, o activitate derulata in cadrul parteneriatului romano-bulgar din care face parte. Astfel, reprezentii gradinitei din Svishtov, au venit in vizita, fiind desfasurate cateva traditii si obiceiuri specifice judetului.

Gradinita numarul 6 din Alexandria, este implicata intr-un parteneriat romano- bulgar, fiind infratita cu unitatea de invatamant din Svishtov. Daca prima actiune din cadrul acestui proiect a avut loc pe meleaguri bulgaresti, acum a venit randul vecinilor sa treaca Dunarea si sa vina la Alexandria. Astfel, ieri o delegatie a fost prezenta in muncipiu resedinta de judet.
Si pentru ca parteneriatul aduce in centrul atentiei traditiile si obiceiurile de pe ambele maluri ale Dunarii, micutii le-au aratat invitatilor cateva dansuri traditionale.
La finalul repezentatiei, prichindeii au avut o surpriza pentru invitatii din Bulgaria.
Pregatite pentru actiunea de ieri, au fost si educatoarele gradinitei 6, care au pregatit o suita de dansuri populare specifice judetului.
La activitatea de ieri, au mai luat parte atat reprezentanti ai primariei Alexandria, cat si ai Inspectoratului Scolar Judetean.