Putine locuri disponibile pentru a doua etapa de inscrieri in clasa pregatitoare

Locuri clasa pregatitoare

Gradinita
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Dupa prima etapa de inscrieri in clasa pregatitoare, la scolile din municipiul Rosiorii de Vede au ramas foarte putine locuri neocupate.

Pentru anul scolar 2017-2018, la nivelul unitatilor de invatamant din Rosiorii de Vede sunt 8 clase prevazute in planul de scolarizare.
Mai sunt doar cateva zile pana la debutul celei de a doua etape de inscriere a copiilor in clasa pregatitoare pentru anul scolar 2017- 2018 si locurile disponibile la unitatile de invatamant din municipiul Rosiorii de Vede au fost aproape ocupate in prima etapa.Scolile Alexandru Deparateanu, Dan Berindei si Gala Galaction au in planul de scolarizare cate o clasa cu 25 de locuri.Daca la Alexandru Deparateanu au fost ocupate in prima etapa 20 de locuri din totalul de 25, la Scoala Dan Berindei cu structura Gala Galaction situatia nu este la fel de buna in acest moment.

La Scoala Zaharia Stancu mai sunt disponibile 4 locuri din cele 50 cuprinse in planul de scolarizare la clasa pregatitoare si care cu siguranta vor fi ocupate in etapa a doua de inscriere. Si la Scoala Mihai Eminescu situatia este foarte buna dupa prima etapa, desi aceasta unitate de invatamant are cele mai multe locuri, 75 din care majoritatea s-au ocupat deja.

Conform calendarului de inscriere in invatamantul primar, a doua etapa de inscriere a copiilor in clasa pregatitoare se desfasoara in perioada 24- 30 martie, urmand ca pe 6 aprile sa fie afisata, in fiecare unitate de invatamant lista copiilor inscrisi in clasa pregatitoare.