S-a terminat prima etapa de inscriere in clasa pergatitoare

Clasa pergatitoare

Gradinita
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pentru anul scolar 2017 – 2018, au fost aprobate initial 2.561 de locuri. Deoarece numarul solicitarilor a fost mai mare, acesta a fost suplimentat cu inca 51 de locuri.

Conform planului de şcolarizare pentru anul şcolar 2017-2018, iniţial pentru clasa pregătitoare au fost aprobate 2561 de locuri. Ca urmare a numarului mare de solicitari venite din partea unor unităţi de învăţământ, ce au primit mai multe cereri în prima etapa a inscrierilor, numarul locurilor a fost suplimentat cu 51. Daca, dupa prima etapa, copiii nu sunt cuprinsi in nicio unitate de invatamant, parintii vor completa o noua cerere de inscriere, repartizarea urmand sa se faca pe locurile ramase disponibile dupa prima etapa.
Au mai ramas disponibile pentru etapa a doua 462 de locuri in clasa pregatitoare in scolile din Teleorman. A doua etapa de inscriere va avea loc in perioada 24 -30 martie, urmand ca rezultatele finale sa fie afisate in data de 6 aprilie. Intre 7 si 13 aprilie, inspectoratul scolar judetean va solutiona toate cazurile nerezolvate dupa finalizarea celei de-a doua etape de inscriere.