Spectacol umanitar realizat de micutii gradinitei Ion Creanga din Alexandria

Spectacol umanitar

Gradinita
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Micutii gradinitei Ion Creanga din Alexandria, au organizat alaturi de cadrele didactie si parinti spectacolul “Din inima, pentru inima”. Acesta a adus in prim plan cea mai iubita fiinta, mama, dar in acelasi timp a fost si unul umanitar, s-au stran bani pentru micutul Eric Mitran, care este grav bolnav.

Vineri, micutii gradinitei Ion Creanga din Alexandria, alaturi de cadrele didactice si parinti, au organizat spectacolul “Din inima, pentru inima”.
Micutii au pregatit programul artistic pentru cea mai iubita fiinta, mama, dar in acelasi timp ei au dorit sa stranga bani si pentru Eric Mitran, baietelul care sufera de encefalita autoimuna.
Alaturi de prichindeii gradinitei Ion Creanga au fost si cei ai gradinitei numarul 10 din Alexandria, dar si elevii scolii Mihai Viteazul.
Eric, merita o sansa la viata, iar asta depinde de noi toti. Il putem ajta donand o suma cat de mica in urmatoarele conturi deschise la banca Transilvania pe numele Mitran Eric Florin. Pentru lei RO93BTRLRONCRT0421704901, euro RO 43 BTRLEURCRT0421704901, sau la Ing Bank RO38INGB0000999907359423 in lei, titular Mitran Sergiu Laurentiu. Noi toti putem sa il salvam pe Eric. La acest specatacol, cei implicati au reusit sa stranga peste 7000 de lei pentru micutul Eric.