Targ de Craciun cu vanzare pentru prichindeii Gradinitei nr. 7 din Alexandria

Targ cu vanzare

Gradinita
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Prichindeii Gradinitei Numurul 7 din Alexandria învaţă de mici arta negoţului. Pentru a fi responsabili cu banii, micuţii au luat parte la un târg de Crăciun cu vânzare.

Astfel, au fost confecţionate diferite decoraţiuni, dar şi dulcuri pe care ei le-au vândut cu preţul unic de 5 lei pe bucaţă. Banii strânsi de fiecare grupă, vor fi utilizaţi pentru clase.
Aceasta a fost atmosfera în sala de sport a Grădiniţei Numărul 7 cu Program Prelungit din Aexandria. Pentru ca vor să îi înveţe pe micuţi despre cum se câştigă banii, educatoarele au organizat un târg de Crăciun cu vânzare. Au fost realizate ornamente dar şi dulciuri care au fot comercializate de princhindei cu suma de 5 lei preţ unic pe bucată. Pe lângă cei mici şi părinţii au fost încântaţi de acţiune.
Banii stânşi  din vânzarea produselor vor merge tot în grădiniţă. Părinţii împreună cu educatoarele vor decide care sunt materiaalele necesare fiecărei clase şi astfel vor fi achiziţionate.
Dacă micuţii au confecţionat la grădiniţă obiectele decorative, acasa mamicile au dat iama în bucătărie şi au preparat prajiturile care s-au vândut numaidecât.