A inceput bacalaureatul

A inceput Bac-ul

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

De astazi elevii claselor a-12-a din judet trec prin febra examnului de bacalaureat. Prima proba a fost cea la limba si literature romana oral, la care acestia s-au descurcat bine, dupa cum sustin chiar ei.

Dupa sustnirea competentelor elevii claselor a-12-a din jutet, au inceput de astazi sa treaca prin noi emotii. Examenul de bacalaureat a continuat astazi cu prima proba la limba si literatura romana cea orala. Cei care au trecut prin febra acesteia , sustin ca subiectele au fost destul de accesibile.
Anul acesta examenul de bacalaureat se va sustine in 11 centre din judet, in licee din din Alexandria, Rosiorii de Vede, Turnu Magurele, Zimnicea si Videle. Lucrarile de la probele scrise vor fi evaluate in trei centre stabilite la Alexandria, Rosiorii de Vede si Turnu Magurele, si anume la Liceul Teoretic Constantin Noica, Liceul Tehnologic Emil Racovita si Liceul Teoretic Marin Preda. Probele orale ale examenului de bacalaureat vor incepe in data de 10 iunie.
La sesiunea de vara a examenului de bacalaureat s-au inscris in judetul Teleorman un numar de 3.339 de elevi, dintre care 2.537 de promotia 2014, iar 802 elevi din cele anterioare.