Activitati in aer liber ale copiilor pentru a marca ziua de 9 mai

Activitatii in aer liber

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Copiii de la Scolile Alexandru Deparateanu si Dan Berindei marcat ziua de 9 mai printr-o ampla activitate educativa desfasurata in aer liber.

Elevii celor doua scoli au confectionat pliante, felicitari si bratari pe care le-au oferit publicului, au participat la competitii sportive si desene pe asfalt au cantat si au dansat. Elevii Scolilor Alexandru Deparateanu si Dan Berindei din Rosiorii de Vede au sarbatorit impreuna ziua de 9 mai in Gradina Publica cu o serie de activitati distractive si educative menite sa atraga atentia publicului asupra importantei acestei zile.
Activitatile sunt cuprinse in cadrul unui proiect educativ derulat de cele doua scoli si au ca scop dezvoltarea spitului de competitie,de creativitate ,comunicare si promovarea respectului fata de valorile culturale nationale si europene.

Pentru cateva ore Parcul Gradina Publica din Rosiorii de Vede s-a transformat intr-o imensa scena inconjurata de flori, baloane si stegulete.Copiii i-au invitat pe toti ce prezenti la o calatorie imaginara prin Europa alaturi de personajele basmelor copilariiei adunate intr-o mica expozitie de carte.

La finalul evenimentului copiii au lansat un manifest pentru pace si iubire catre toti locuitorii planetei.