Acuzatii grave intre un profesor si directorul scolii

Scandal la scoala

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Acuzatii grave intre profesoara de istorie si directoarea Scolii Mihai Eminescu din Rosiorii de Vede, un conflict mocnit care a culminat cu o excursie scolara ce trebuia sa aiba loc duminita 26 octombrie.

Profesoara Viorica Pirvu Visa, organizatoarea excursiei sustine ca directoarea scolii a luat o serie de masuri abuzive impotriva sa, o hartuieste permanent, manipuleaza copiii si parintii sa nu participe la activitatile initiate de ea. De partea cealalta directoarea Cristiana Burlacu sustine ca profesoara conditioneaza notele copiilor la clasa de participarea la excursiile organizate de aceasta, pretinde preturi exorbitante si nejustificate iar parintii isi muta copiii la alte scoli din aceasta cauza.
Conflict deschis intre profesoara de istorie de la Scoala Mihai Eminescu din Rosiorii de Vede, Viorica Pirvu - Visa si directoarea institutiei Cristiana Burlacu care a culminat cu refuzul conducerii scolii de a permite plecarea intr-o  excursie scolare. Organizatoarea excursiei programata in data de 26 octombrie, profesoara de istorie sustine ca refuzul conducerii scolii de a consimti plecarea copiilor in excursie este de fapt inca o modalitate de hartuire si abuz al directoarei impotriva sa, pe fondul unei situatii conflictuale  ce treneaza de ani buni intre cele doua.

La randul sau directoarea scolii sustine ca decizia apartine consiliului de administratie, masura absolut legala aplicata dupa ce a aflat ca profesoara de istorie a dus copiii in excursie fara aprobarea conducerii scolii, conditioneaza notele la clasa de participarea elevilor la aceste excursii, preturile sunt nejustificate iar parintii au facut numeroase plangeri pe aceasta tema si chiar au mers pana la a-simuta copiii la alte scoli.

Inca nu stim care va fi pozitia Inspectoratului Scolar in acest caz si daca pana la urma copiii pleaca in excursie, duminica, sau raman acasa si isi primesc banii inapoi.