Admitere liceu 2016, prima etapa

Alexandra Negrea

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Elevii care au sustinut examenul de eveluare nationala pot completa fisele de opţiuni pentru participarea la prima etapă la repartizarea computerizata în clasa a IX-a. La nivelul judetului sunt disponibile 2.632 de locuri la învăţământul liceal cu frecvenţă zi.

In aceasta perioada, absolventii de gimnaziu care au sustinut evaluarea nationala pot completa fisele pentru a participa la prima etapa a repartizarii computerizate in clasa a IX-a. Acest lucru se realizeaza la unitatea de invatamant absolvita in prezenta profesorilor diriginti si a parintilor. La nivelul judetului nostru sunt disponibile 2.632 de locuri la invatamantul liceal cu frecventa zi.    
Conform calendarului, repartizarea computerizata, care se face in functie de optiuni, in ordinea descrescatoare a mediilor de admitere, va avea loc pe 19 iulie.
Candidaţii care nu participa la aceasta etapa, sau care nu completeza un numar suficient de optiuni, mai au o sansa sa fie repartizati in clasa a IX-a, pe locurile ramase libere, in a doua etapa a repartizarii computerizate, care se va desfasura in data de 28 iulie. Pentru a doua etapa, fisele de optiuni se completeaza in perioada 20 – 25 iulie.