Astazi a avut loc cea de-a doua proba a evaluarii nationala

Evaluare Nationala 2020 - Matematica

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Astazi s-a desfasurat cea de-a doua proba a evaluarii nationale. La aceasta au fost inscrisi peste 2.500 de elevi teleormaneni.

Astazi elevii de gimnaziu au sustinut cea de-a doua proba a evaluatii nationale. Aceasta s-a desfășurat în condiții speciale, impuse de starea de alertă, în cele 99 de centre de examen organizate în județ. Primele rezultate vor fi comunicate marți, 22 iunie, până la ora 14:00, în centrele de examen.
Contestațiile pot fi depuse în zilele de 22 iunie, în intervalul orar 16:00 - 19:00, și 23 iunie, în intervalul orar 8:00 - 12:00. Acestea pot fi depuse/transmise și prin mijloace electronice. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora. Rezultatele finale, după contestații, vor fi afișate sâmbătă, 27 iunie.