Astazi, elevii au sustinut prima proba a evaluarii nationale, cea la limba si literatura romana

Bac 2015

Scoala
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Emotii mari pentru elevii de gimnaziu. Prima proba a Evaluarii nationale, cea la Limba si literatura romana, a avut loc astazi. In judetul Teleorman nu au fost intampinate probleme, nefiind eliminat niciun elev din examen.

Prima proba a evaluarii nationale, cea la Limba si literatura romana, a avut loc astazi. Aceasta a inceput la ora 9.00 si a dureat 2 ore. Conform datelor furnizate de catre Inspectoratul Scolar Judetean, in Teleorman s-au inscris pentru sustinerea acestui examen 2.856 de absolvenţi de gimnaziu. Subiectele de la proba de astazi au fost unele de nivel mediu.
La finalul examenului majoritatea elevilor s-au declarat multumiti de subiecte.
La proba de astazi, cea de Limba si literatura română nu s-a inregistrat niciun incident. Conform calendarului, urmatoarea proba, cea la matematică va fi în data de 24 iunie. Afişarea primelor rezultate este programată vineri, 26 iunie, până la ora 16.00. În aceeaşi zi, în intervalul 16.00 - 20.00, vor putea fi depuse contestaţiile, care vor fi soluţionate în zilele de 27, 28 şi 29 iunie. Rezultatele finale, după contestaţii, vor fi afişate pe data de 30 iunie.